Te gast op uw eigen feest

Te gast op uw eigen Feest! Dat is wat wij graag willen… dat u DE GAST bent op uw eigen feest. Gewoon is goed genoeg… waarom… door onze passie en kwaliteit… dat zijn onze speerpunten. Wanneer een feest te groot wordt om zelf te organiseren, dan ontlasten wij u graag en adviseren wij u met onze expertise in het organiseren van uw feest.
Wij denken graag met u mee om met elk budget het mooiste uit uw feest te halen, daarin zijn wij een allemans vriend. Wij gaan graag op zoek naar dat ene speciale gerecht, die bijzondere wijn, of die fantastische aankleding om van u feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.
In onze expertise hebben wij voor ieder wat wils en daarmee wordt uw feest gegarandeerd een succes.
Je kan er ook zo vrolijk van worden! Denk daarbij aan de seizoenen, etentjes met opa en oma, jeugdherinneringen, met uw eerste date waar u voor ging koken, het ligt er helemaal aan wat eten voor u betekent. En dat is wat wij doen met onze gerechten! Onze op maat gemaakte omlijsting met waanzinnige gerechten voegt steevast iets extra’s toe aan uw feest met onze passie en kwaliteit.
Denk daarbij aan een familiefeest, mannendiner, vrouwendiner, zondagse lunch, gewoon gezellige etentjes zomaar een keer….met vrienden, familie, valentijnsdag, afternoon tea ,barbecues in de zomer of in de winter, het nieuwe jaar inluiden, picknick in de zomer, een feest voor uw zoon of dochter omdat er een diploma is behaald, verjaardagen, huwelijksaanzoek, bruiloften, vrijgezellen feest.
Als u echt wilt uitpakken laten wij u kennismaken met ons 8 gangen diner op maat gemaakt, voor een zeer uitgebreide avond met een fantastisch einde…